Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije

JAVNA USTANOVA ZA UPRAVLJANJE ZAŠTIĆENIM DIJELOVIMA PRIRODE
NA PODRUČJU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE
Vi ste ovdje: Naslovnica » Aktivnosti » Novosti » Informacija o " Javnom uvidu u Prijedlog izmjena granica i kategorije zaštite posebnog zoološkog rezervata Veliki Pažut "
Srijeda, 17 Kol 2022

Informacija o " Javnom uvidu u Prijedlog izmjena granica i kategorije zaštite posebnog zoološkog rezervata Veliki Pažut "

E-mail Ispis PDF

Ministarstvo kulture pokrenulo je postupak izmjene granica i kategorije zaštite posebnog zoološkog rezervata "Veliki Pažut", a u skladu s odredbama članka 22. Zakona o zaštiti prirode ("Narodne novine" br. 70/05 i 139/08) i o tome objavilo Javni oglas Klasa: 612-07/09-23/15, Urbroj: 532-08-02-02/1-11-9 od 4. siječnja 2011. godine u javnim glasilima Večernji list i Podravski list te oglasnoj ploči Općine Legrad.

U obavijesti o javnom uvidu navodi se da se Javni uvid u Prijedlog izmjena granica i kategorije zaštite posebnog zoološkog rezervata "Veliki Pažut" provodi u prostorijama Općine Legrad, Trg Svetog Trojstva 52a, Legrad u razdoblju od 14. siječnja do 14. veljače 2011. godine.

Javno izlaganje Prijedloga izmjene granica i kategorije zaštite posebnog zoološkog rezervata "Veliki Pažut" održati će se 8. veljače 2011. godine u prostorijama Općine Legrad, Trg Svetog Trojstva 52a, Legrad.

U prostorijama Općine Legrad omogućen je i uvid u Stručnu podlogu za promjenu kategorije zaštite i izmjenu granica kojom se predlaže promjena granice i promjena kategorije zaštićenog područja "Posebnog zoološkog rezervata Veliki Pažut" u "Posebni ornitološki rezervat Veliki Pažut" koju je izradio Državni zavod za zaštitu prirode iz Zagreba u studenom 2010. godine.

Svi zainteresirani mogu svoja očitovanja, prijedloge i primjedbe na Prijedlog izmjena granica i kategorije zaštite posebnog zoološkog rezervata "Veliki Pažut" upisati u knjigu u mjestu javnog uvida u prostorijama Općine Legrad, Trg Svetog Trojstva 52a, Legrad ili ih poslati Ministarstvu kulture kao provoditelju postupka na adresu Runjaninova 2, Zagreb, zaključno s danom završetka javnog uvida.